top of page
ARI_8664.JPG

Op pad met de Zonnetrein

Een leuk dagje uit in Grenspark Groot Saeftinghe? Dat doet u met de Zonnetrein! Stippel zelf een leuke, actieve of culinaire route uit en ga samen op ontdekkingstocht!

Stel uw eigen route samen

Een dag op pad met de Zonnetrein is een onvergetelijke ervaring! Maak deze dag nog unieker door zelf de stopplekken te kiezen. Gaat u voor avontuur? Neem dan zeker een tussenstop bij het Verdronken Land van Saeftinghe voor een wandeling door de slikken en schorren. Of maak eens een rondrit door de Prosperpolder en ontdek al het moois én het lekkers dat deze streek te bieden heeft. Tip: sluit de dag af bij ons op De Mariahoeve met een heerlijke ‘boer’gondische barbecue of diner… Laat u verrassen door de beste streekproducten! 

Arrangement van Zoet naar Zilt

Vindt u het lastig om zelf een route samen te stellen? Dan raden wij u het unieke arrangement Van Zoet naar Zilt aan. Met dit arrangement brengt u naast De Mariahoeve een bezoek aan en IJshoeve De Boey in Sint-Gillis-Waas. Proef onze specialiteiten en leer er het indrukwekkende landschap in de regio kennen. 

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden? Neem dan gerust contact met ons op. We stellen graag een passend arrangement voor uw gezelschap samen!

bottom of page