top of page
Saefthinge.jpg

Ontdek Saefthinge

Een bezoek aan Het Verdronken Land van Saeftinghe is een ervaring die u niet snel zult vergeten! In dit 36 km² grote landschap ziet, ruikt en ervaart u het ritme van het getij en de invloed van de zee en de Schelde. Het Verdronken Land van Saeftinghe is op verschillende mogelijkheden te ontdekken. We hebben voor u diverse tochten op een rijtje gezet. U kiest zelf wat het beste bij uw gezelschap past. Vooraf reserveren is verplicht.

Deze wandeltochten zijn ideaal te combineren met vooraf een kop koffie en iets lekkers op De Mariahoeve of met een van onze lunches. Wilt u de door gekozen tocht combineren met een andere activiteit of een fietstocht? Dat is goed mogelijk! Wij regelen het graag voor u.

Het Plankierpad

Duur: 1 uur

Een korte wandeling voor jong en oud, over een onverhard pad met bruggetjes over de geulen.
 

Het Natte laarzenpad

Duur: 1,5 uur

Een wandeling voor jong en oud, over een onverhard pad met een brug over bredere geulen.
U loopt dicht langs een brede geul (Het Speelmansgat).
 

Naar de Heuvel

Duur: 2 uur

Een redelijke pittige tocht naar de enige boom die in 't schor op de vroegere heuvel van de schaapherders staat. Een redelijke conditie is wel vereist, aangezien er in en uit de geulen geklauterd moet worden.
 

Tocht naar de IJskelder

Duur: 3 uur

Deze tocht voert ons naar de breedste geul van Het Verdronken Land van Saeftinghe.

Let op: de langere excursies zijn afhankelijk van beschikbaarheid van gids van het Zeeuwse Landschap, en dienen ruim vooraf geboekt te worden.

bottom of page