top of page
Teambuilding.jpg

Teambuilding

De band tussen uw medewerkers of familieleden versterken? Op welke manier kan dat nu beter dan met een leuke teambuildingactiviteit op De Mariahoeve! Hiervoor werken we samen met Jeppa Sport. Jeppa Sport laat mensen zichzelf (her)ontdekken door actief samen te bewegen. Dit op eigen niveau en op een verrassende manier.

Unieke materialen

Jeppa Sport heeft een uniek en vernieuwend aanbod van activiteiten. Ze importeren materialen uit het buitenland of vinden zelf nieuwe activiteiten uit. Zo kunt u klimmen op een mobiel klimblok, spelen met een interactieve muur of allerlei wedstrijden spelen in de zelf ontworpen trefbalarena… Liever een iets rustigere activiteit? Dat kan ook met bijvoorbeeld kleiduifschieten.

Originele activiteiten

Verder zijn er nog andere originele activiteiten mogelijk. Denk bijvoorbeeld aan bubbelvoetbal, shoot out, lighthunter, schietstanden of Expeditie Robinson. We stellen deze activiteiten met plezier voor u op, op De Mariahoeve! Neem voor de mogelijkheden contact op met Jeppa Sport via info@jeppasport.com.

Heerlijke lunch of diner

Van actief bezig zijn krijgt u honger! Gelukkig vindt uw teambuildingactiviteit plaats op De Mariahoeve en kunt u genieten van een heerlijke lunch, diner of barbecue. Onze luxe broodjeslunch is gemaakt van uitsluitend pure en eerlijke streekproducten. Deze producten zijn altijd vers. Ook maken we ook veel gebruik van producten van onze eigen boerderij. Voorafgaand aan de broodjeslunch krijgt u een goede kop huisgemaakte soep. Al onze soepen zijn seizoensgebonden. Daarna kunt u genieten van een aantal rijkelijk belegde broodjes met vlees of vis. Heeft u liever vegetarische of vegan broodjes? Ook dat regelen we graag. U sluit de lunch af met een licht nagerechtje.

 

De dag afsluiten met een diner of een perfect verzorgde barbecue? Wij zetten onze Yakiniku-barbecues graag aan om hierop het lekkerste vlees uit de streek voor u te bereiden. Natuurlijk zorgen we ook voor heerlijke bijgerechten zoals verse zilte aardappelsalade uit onze eigen kwekerij.

 

Wilt u meer informatie over onze lunch- of dinermogelijkheden? Neem dan gerust contact met ons op. We stellen graag een passend arrangement voor uw gezelschap samen.

bottom of page