top of page
308.jpg

Horeca & catering

Luxe broodjeslunch

Onze luxe broodjeslunch is gemaakt van uitsluitend pure en eerlijke streekproducten. Deze producten zijn altijd vers. Ook maken we ook veel gebruik van producten van onze eigen boerderij.

 

Voorafgaand aan de broodjeslunch krijgt u een goede kop huisgemaakte soep. Al onze soepen zijn seizoensgebonden. Daarna kunt u genieten van een aantal rijkelijk belegde broodjes met vlees of vis. Heeft u liever vegetarische of vegan broodjes? Ook dat regelen we graag. U sluit de lunch af met een licht nagerechtje. Wij serveren deze lunch op onze locatie, maar we kunnen de lunch ook op uw locatie leveren.​

Knapzaklunch

Boekt u een arrangement bij De Mariahoeve? Een fietstocht, een excursie door het Land van Saeftinghe of een andere excursie? Een lunch hoort er altijd wel bij! Maar heeft u niet veel tijd of wilt u liever eens helemaal iets anders? Maak dan gebruik van het lunchpakket in de vorm van een 'knapzaklunch'. Deze knapzak is gevuld met belegde broodjes met verse streekproducten. Heerlijk voor onderweg!

Barbecue 

 

Wat is nou leuker dan een dag wandelen door het Land van Saefthinge of een excursie af te sluiten met een perfect verzorgde barbecue? Wij zetten onze Yakiniku-barbecues graag aan om hierop het lekkerste vlees uit de streek voor u te bereiden. Natuurlijk zorgen we ook voor heerlijke bijgerechten zoals verse zilte aardappelsalade uit onze eigen kwekerij.

Wilt u meer informatie over onze lunch-, diner- en cateringmogelijkheden? Neem dan gerust contact met ons op. We stellen graag een passend arrangement voor uw gezelschap samen.

bottom of page