Zeekraal recept

Gestoofde zeekraal

  • 1 eetlepel boter

  • 400 g zeekraal

  • 2 eetlepels citroensap

  • 1 beschuit

  • (versgemalen) zwarte peper
     

In pan boter verhitten. Zeekraal al omscheppend op laag vuur ca. 2 minuten verwarmen. Citroensap en 2 eetlepels water erbij schenken. Zeekraal afgedekt in ca. 10 minuten gaar stoven. Beschuit boven pan door zeef wrijven, zeekraal met beschuit omscheppen en op smaak brengen met peper. Serveren met gepocheerde vis met hollandaisesaus en rijst.

Mede mogelijk gemaakt door:

“Europees Landbouwfonds voor Plattelandsontwikkeling:

Europa investeert in zijn platteland”.

Contact

Een onvergetelijke dag organiseren op De Mariahoeve
of heeft u vragen over ons bedrijf?
 
Bel Martine via +31 (0)6 22376886 of laat uw gegevens achter. 
We nemen z.s.m. contact met u op. 

Adres

Koninginnestraat 2
4568 PT Nieuw Namen

De Mariahoeve

Martine: +31 (0)6 22376886

welkom@opdemariahoeve.nl

Saeftinghe Zilt

Jean-Pierre:+31 (0)6 22393427

info@saeftinghezilt.nl

Loonbedrijf

Erik:+31 (0)6 53298225

mts.e.v.wesemael@agroweb.nl