top of page
Foto 2 kopie 2.jpg

Boergondische wandeltocht

Ontdek Grenspark Groot Saeftinghe eens op een andere manier. De ambitieuze ondernemers, enthousiaste streekholders uit het Grenspark, laten u met alle plezier de streek ontdekken een Boergondische wandeltocht.

Unieke, onbekende plekken


Geniet tijdens de Boergondische wandeltocht van 8 of 14 kilometer van het prachtige zicht op o.a. de Westerschelde en ontdek de onbekende parels van het gebied. Wandel op onverharde paden, over de mooiste dijken, over het boerenland en door de prachtige boomgaarden. Ook is er een korte route van 5 kilometer op verharde paden beschikbaar voor de allerkleinsten. Ook is er de mogelijkheid om in het zonnetreintje te stappen en zo de route te beleven.  

Boergondische takeaway in de polder


Een stevige maaltijd voor vertrek? Dat is niet nodig, want… de naam van de wandeltocht verraadt het al, tussendoor kun je genieten van Boergondische takeaway versnaperingen. Deze zijn te verkrijgen bij streekholders, tevens startplaatsen, De Mariahoeve, Café het Verdronken Land, B&B Het Verborgen Geluk, Voedselbron Graauw én ZVL Friet. Proef van de lekkerste streekproducten.​

bottom of page