Boergondische wandeltocht met Pinksteren!

Na ha het succes van de Boergondische wandeltocht tijdens het paasweekend, komt er een vervolg! Ontdek Grenspark Groot Saeftinghe tijdens het pinksterweekend opnieuw op een andere manier. Vijf ambitieuze ondernemers, enthousiaste streekholders uit het Grenspark, laten u met alle plezier de streek ontdekken via de Boergondische wandeltocht. De wandeltocht vindt plaats op zondag 23 mei en maandag 24 mei.

Unieke, onbekende plekken


Geniet tijdens de Boergondische wandeltocht van 8 of 14 kilometer van het prachtige zicht op o.a. de Westerschelde en ontdek de onbekende parels van het gebied. Wandel op onverharde paden, over de mooiste dijken, over het boerenland en door de prachtige boomgaarden. Ook is er een korte route van 5 kilometer op verharde paden beschikbaar voor de allerkleinsten. Voor de mensen die slechter ter been zijn is er zelfs de mogelijkheid om in het zonnetreintje te stappen en zo de route te beleven.  

Boergondische takeaway in de polder


Een stevige maaltijd voor vertrek? Dat is niet nodig, want… de naam van de wandeltocht verraadt het al, tussendoor kun je genieten van Boergondische takeaway versnaperingen. Deze zijn te verkrijgen bij streekholders, tevens startplaatsen, De Mariahoeve, Café het Verdronken Land, B&B Het Verborgen Geluk, Voedselbron Graauw én ZVL Friet. Proef van de lekkerste streekproducten.

Aanmelden

  • Kies een tijdslot = start wandeling

  • Kies een startpunt