Boergondische wandeltocht tijdens het paasweekend!

Ontdek Grenspark Groot Saeftinghe komend paasweekend eens op een andere manier. Vijf ambitieuze ondernemers, enthousiaste streekholders uit het Grenspark, laten u met alle plezier de streek ontdekken via de Boergondische wandeltocht. Deze vindt plaats op zaterdag 3, zondag 4 en maandag 5 april.

Unieke, onbekende plekken


Geniet tijdens de Boergondische wandeltocht van 8 of 14 kilometer van het prachtige zicht op o.a. de Westerschelde en ontdek de onbekende parels van het gebied. Wandel op onverharde paden, over de mooiste dijken, over het boerenland en door de prachtige boomgaarden die volop in bloei staan. Ook is er een korte route van 5 kilometer op verharde paden beschikbaar voor de allerkleinsten. En wie weet kom je tijdens je wandeling wel een paashaas tegen of vind je verstopte paaseieren…

Boergondische takeaway in de polder


Een stevige maaltijd voor vertrek? Dat is niet nodig, want… de naam van de wandeltocht verraadt het al, tussendoor kun je genieten van Boergondische takeaway versnaperingen. Deze zijn te verkrijgen bij streekholders, tevens startplaatsen, De Mariahoeve, Café het Verdronken Land, B&B Het Verborgen Geluk, Voedselbron Graauw én ZVL Friet. Proef van de lekkerste streekproducten.

Aanmelden (= verplicht) 
 

  • Kies een tijdslot = start wandeling

  • Kies een startpunt

Contact

Een onvergetelijke dag organiseren op De Mariahoeve of heeft u vragen over ons bedrijf?
 
Bel Martine via +31 (0)6 22376886 of laat uw gegevens achter. 
We nemen z.s.m. contact met u op. 

Adres

Koninginnestraat 2
4568 PT Nieuw Namen

De Mariahoeve

Martine: +31 (0)6 22376886

welkom@opdemariahoeve.nl

Saeftinghe Zilt

Jean-Pierre:+31 (0)6 22393427

info@saeftinghezilt.nl

Loonbedrijf

Erik:+31 (0)6 53298225

mts.e.v.wesemael@agroweb.nl