top of page
189.jpg

Op maat

De rust en de ruimte in onze regio bieden volop mogelijkheden voor een groepsuitstapje met uw collega's, familie, vrienden of vereniging. Iedereen is welkom op De Mariahoeve!

 

Nét iets anders, met een zilt tintje

 

Wilt u net iets anders dan anders? In overleg met u stellen we een arrangement op maat samen. We zorgen altijd voor een gastvrij onthaal met passende streekproducten. De Mariahoeve is ook de thuisbasis van Saefthinge Zilt, waar binnendijks exclusieve zeegroenten worden geteeld. Wij vertellen u graag meer over deze teelt tijdens een rondleiding over ons erf. Bent u nieuwsgierig naar de zilte zaligheden? Wellicht is een proeverij dan iets voor uw gezelschap.

 

Actief of lekker op 't gemak

Wilt u de prachtige polders en unieke natuurgebieden bewonderen? Met een busexcursies bezoeken we een bezienswaardigheid, passend bij uw gezelschap. Er is van alles te doen! Zoekt u een actievere activiteit? Ga op avontuur in Saefthinge. Ga op pad met óf zonder gids en verken het bijzondere Verdronken Land van Saefthinge.

Smakelijk genieten

Eén ding is zeker. Na een activiteit komt u graag weer terug bij De Mariahoeve. Smakelijk genieten van een boerenmaaltijd met soep en streekproducten, een barbecue met het lekkerste vlees uit de regio óf voor een heerlijk diner met onze zilte producten. U kiest! Al onze producten zijn vers, komen uit de streek en zijn bereid met een Zeeuws tintje.

bottom of page