full screen background image

Op de Mariahoeve

Saeftinghe

Het Verdronken Land van Saeftinghe is op verschillende mogelijkheden te ontdekken. We hebben voor u diverse tochten op een rijtje gezet. U kiest zelf wat het beste bij uw gezelschap past.

  • Plankierpad: Een korte wandeling voor jong en oud, over een onverhard pad met bruggetjes over de geulen. Duur: 1 uur.
  • Het 'natte laarzenpad': Een wandeling voor jong en oud, over een onverhard pad met een brug over bredere geulen. U loopt dicht langs een brede geul (Het Speelmansgat). Duur: 1,5 uur.
  • Naar 'de heuvel': Redelijke pittige tocht naar de enige boom die in 't schor op de vroegere heuvel van de schaapherders staat. We moeten dan wel de geulen in- en uit klauteren. Een redelijke conditie is wel vereist. Duur: 2 uur.
  • Tocht naar de IJskelder: Deze tocht voert ons naar de breedste geul van Saeftinghe. Duur: 3 uur.

Deze tochten kunt u reserveren bij Op de Mariahoeve. Ideaal te combineren met vooraf een kop koffie met iets lekkers, of een van onze lunches. Indien gewenst zijn deze tochten ook goed te combineren met een fietstocht of andere activiteit. Op de Mariahoeve organiseert het graag voor u!

*langere excursies zijn afhankelijk van beschikbaarheid van gids van het Zeeuwse Landschap, en ruim vooraf geboekt te worden

Meer informatie of reserveren

Wilt u meer weten over het getij, tarieven en mogelijkheden óf wilt u direct boeken? Neem contact op met Martine van Wesemael:

welkom@opdemariahoeve.nl
+31(6)-22376886