full screen background image

Op de Mariahoeve

Op maat

De rust en de ruimte in onze regio biedt volop mogelijkheden voor een groepsuitstapje met familie, vrienden, een vereniging of bedrijf. Een fietstocht, autotocht of busrit. Iedereen is welkom bij Op de Mariahoeve. In overleg met u stellen we een arrangement op maat samen. Ontvangst bij Op de Mariahoeve. Uiteraard met een kop koffie en iets lekkers. Door de prachtige polders en langs unieke natuurgebieden bezoeken we een passende bezienswaardigheid. Er is van alles te doen! 

 

Of bent u wat sportiever ingesteld? Op de Mariahoeve beschikt over mountainbikes en fietsen. Ga op pad met óf zonder gids en verken het prachtige poldergebied! En kom natuurlijk weer terug voor een boerenmaaltijd met soep en streekproducten of een heerlijk diner met zilte producten bij Op de Mariahoeve. We bereiden heerlijke producten. Met een Zeeuws én zilt tintje. 

 

Leuke activiteiten in de buurt:

 

- Pre-Sale Vlees excursie: een interessante rondleiding op een boerderij midden in de prosperpolder, met daarna een proeverij van pre-sale vlees!

- Mr. Van der Heijden groeve: een unieke plek waar u onder begeleiding van een gids de aardlagen uit het Plioceen en Pleistocene tijdperk kunt aanschouwen

- Hedwige-Prosperpolder: een excursie waar natuurlijk het ontpolderingsprobleem niet onbesproken blijft

- Verdronken Land van Saeftinghe: een bijzonder brakschorrennatuurgebied waar u onder begeleiding van een gids mooie wandeltochten kunt maken.

 

Meer informatie of reserveren

Neem contact op met Martine van Wesemael.

 

welkom@opdemariahoeve.nl

+31(6)-22376886